Gallery

Kyllingfilèt med Rosmarin

Enkel Middag: Kokt Ris, Kyllingfilèt med rosmarin og en frisk Salat:

Kok ris. Brun små kyllingfilèter på begge sider i litt smør i stekepanna, med et lett strø av urtesalt og nykvernet pepper.

Legg kyllingen i en ildfast form sammen med noen kvaster frisk rosmarin. Dekk med lokk eller folie og stek i ovn ved 160/180 grader til filètene er gjnnomstekte og risen ferdig. Det tar omtrent en halvtime.

Dekk bordet og lag en frisk salat mens du venter på maten.

Servèr og spis, enkelt og godt; -Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s