Galleri

Helgemuffins med Sjokolade

Nydelige og slett ikke så usunne Sjokolademuffins, oppskriften er glutenfri. Har du ikke palmesukker, bruk rørsukker eller vanlig sukker, jyttemel eller vanlig hvetemel kan erstatte hampmelet men med hvetemel blir ikke muffinsene glutenfrie.

Oppskrift:

200 g mørk sjokolade smeltes over svak varme i

100 g smør

 

4 egg piskes til eggedosis med

1,5 dl palmesukker (evt. rørsukker) og

1/2 ts vaniljepulver

Bland sammen

1 dl hampmel

1 dl malte mandler

100g hakkede pecannøtter

1 ts bakepulver

Rør alt forsiktig sammen og fordel i muffinsformer. Oppskriften holder til 16-18 små eller 10-12 store muffinser.

Stekes v. varmluft 160 grader, eller vanlig stekeovn 180 grader, ca. 15-20 min.

Avkjøl og sikt et tynt lag melis oppå.

God SjokoladeHelg:-)

2 responses to “Helgemuffins med Sjokolade

  1. De så veldig gode ut! Liker at de var glutenfrie også 🙂

  2. Tilbaketråkk: Lyst på noe godt? | ESAL Bloggen

Legg igjen en kommentar