Om Kvardagskost

«Kvardagskost» er ikke tenkt som en fantastisk og fancy matblogg, men laget mye for meg selv, for både å samle mine egne oppskrifter et sted og for å tipse om ulik middagsmat, spesiellt for perioder der hodet absolutt ikke er i stand til å komme på en eneste fornuftig matrett å servere til min forholdsvis store familie. 

I dagens samfunn der vi stresser fra det ene til det andre, og økonomien til de fleste tillater stadig mer bruk av lettvinte ferdigretter uten nødvendigvis godt næringsinnhold tenker jeg at det er på sin plass å komme til orde med normal, grei og sunn hverdagsmat som ikke tar altfor lang tid å lage.

Vi kan jo alltids benytte oss av de goder velferdssamfunnet har skaffet oss, men det krever kanskje at vi er bevisste på hva vi putter i munnen og hvordan vi tilbereder maten.

Jeg håper Kvardagskost kan bli en god base for vanlig grei hverdagsmat, ispedd de oppskriftene vi selv benytter i vårt eget hushold men helt sikkert også festmat. Her vil jeg dele mine matoppskrifter, som tidvis er etterspurt, synliggjøre hvordan vi tilbereder ulike matretter og kanskje selv bli inspirert til å prøve ut nye ting. Samtidig er forfatteren av Kvardagskost fullstendig klar over sin egen utilstrekkelighet og at maten som blir servert ikke alltid tilfredstiller egne krav til hva som burde stå på menyen. Her prøver jeg dog etter beste evne å gi et ærlig bilde og en gjenspeiling av hvordan man kan løse matlagingsutfordringen på en ikke altfor  usunn måte.

Kvardagskost tåler diskusjon, vil gjerne ha innspill, tips og idèer. Bruk derfor gjerne kommentarfeltet av hjertens lyst.

 God Appetit!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s