Galleri

Den Beste Sjokoladekaka i langpanne

Med ei velbrukt browniesoppskrift som utgangspunkt er denne sjokoladekaka utarbeidet for flere år siden. Den er enkel og rask å lage, resultatet blir alltid bra, og absolutt alle synes den smaker veldig godt. Vi sikter kun et tynnt lag melis oppå og serverer gjerne sjokoladekake med iskrem eller bær.

Velbekomme og God Helg!

6 egg

2 dl sukker, gjerne rørsukker

Piskes til eggedosis

200 g smør smeltes over svak varme med

200 g mørk sjokolade

Bland sammen

6 dl siktet spelt- eller hvetemel

2 ts bakepulver

og rør vekselsvis i eggedosisen sammen med det smeltede smøret og sjokoladen

og 2 dl kulturmelk

Fordel røren i en bakepapirkledt stor langpanne, ca. 40 x 40 cm. Stekes i varmluftsovn ved 170 grader eller vanlig stekeovn 190 grader ca. 25 min.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar