Galleri

Glutenfrie Muffins med Hamp- og Jyttemel

Denne bildekrusellen krever javaskript.

5 Egg

1 dl Palmesukker

Piskes til eggedosis. Tilsett:

1 dl Agavesirup

2 dl Matolje

2 dl Vann

1,5 dl Hampmel

1/3 ts Vaniljepulver

1 ss Kakaopulver

4 dl Jyttemel

1,5 ts Bakepulver

2 dl Friske eller frosne Bær, jeg har brukt rips rett fra busken

Fordeles i muffinsformer og stekes ved 180-200 grader i ca. 15 min.

Glasur:

125 g Kremost, naturell eller med mandarin og ananas

80  g Melis

Røres sammen til en glatt glasur. Pynt gjerne med friske bær.

Muffinsene som er naturlig fri for gluten og med litt sunnere ingredienser, fallt ikke i smak hos alle barna, og heller ikke alle voksne, dessverre.

Min voksne smak liker dem godt så jeg spiser dem gjerne selv…, -God kveld!!!

Legg igjen en kommentar