Gallery

Fettfrie Muffins med kesam og friske bær

This slideshow requires JavaScript.

Så og si fettfri, litt mindre sukker men absolutt søte nok, fyllt av friske molter og blåbær, med et tynnt melisstrø nyter vi nybakte, lune muffins i sommerkvelden.

4 egg

1,5 dl rørsukker

1 dl hvetekim

3 dl siktet spelt- eller hvetemel

1 ts bakepulver

Ca. 3-5 dl friske bær eller frukt

1 beger, ca.3 dl kesam med vaniljesmak

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland sammen mel og bakepulver og rør det vekselsvis inn med kesam og bærblandingen. Vi har brukt blåbær, molter og biter av nektarin. Fyll muffinsformer 3/4 fulle, eller så fulle som du tør.

Stekes ved 180 grader i varmluft- eller 200 grader i vanlig stekeovn, ca. 15-20 minutter. Sikt evt. et tynnt lag melis oppå før servering.

Velbekomme!

One response to “Fettfrie Muffins med kesam og friske bær

  1. hei! fettfrie er de ikke, det er fett i eggeplommene og i kesamen. sunt og næringsrikt fett, forøvvrig🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s