Gallery

Søthunger Mørk og Lys Sjokolademuffins med Hvetekim

4 egg

1,5 dl rørsukker

1,5 dl solsikkeolje

1,5 dl fløtemelk

1 dl hvetekim

4 dl siktet spelt- eller hvetemel

1,5 ts bakepulver

50 g grovt hakket hvit sjokolade

50 g grovt hakket mørk sjokolade

Egg og sukker piskes til eggedosis. Tilsett de øvrige ingredienser og fordel røren i ca. 20 små 3/4 fulle muffinsformer. Stekes i vanlig stekeovn 195 grader eller varmluftsovn 175 grader til de er gyldne og gjennomstekte. Ca 15 minutter.

Avkjøl på rist og pynt med mørk og lys sjokoladeglasur.

Glasur:

Lag en mørk og en lys sjokoladeglasur. Smelt 50 g hvit sjokolade og 50 g mørk sjokolade i hver sin lille kjele med 2 ss matolje i hver. Rør inn ca. 50 g melis i hver glasur. Fordel begge glasurene over muffinsene mens de enda er lunkne.

2 responses to “Søthunger Mørk og Lys Sjokolademuffins med Hvetekim

  1. Hei
    Så utrulig fristende oppskrift! Denne må jeg prøve, har nok «litt» muffins-dilla ja, og kom gjerne innom muffins-bloggen min og ta en titt :o)

    Bea

  2. Skal jeg gjøre ja, spennende å se hva andre lager. Mine sjokolademuffins fallt godt i smak og borte var de, -på et blunk! Lykke til:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s