Gallery

Superenkel Torskemiddag

Superenkel torskemiddag, (når man har annet å gjøre enn å stå på kjøkkenet å lage mat,) som krever minimalt med forberedelser, og som like gjerne kan tilberedes ute på grillen som i kjøkkenets stekeovn. Varier gjerne grønnsakene og har du litt bedre tid enn undertegnede da denne torsken ble kastet sammeni hui og hast; brukes jo gjerne fersk fisk og friske grønnsaker. Pass bare på steketiden som kan variere etter hva som befinner seg inni folien.

En frossen torskefilet, legges på aluminiumsfolie med skinnsiden ned.

Krydres med urtesalt og nykvernet pepper. En pose frosne Wokgrønnsaker legges oppå fisken samt et par klatter godt smør. Hele fisken pakkes inn i folie og stekes i langpanna v. varmluft 200 grader eller vanlig stekeovn 220 grader ca. 30-35 minutter til fisken er gjennombakt og grønnsakene møre. Åpne gjerne litt på folien mot slutten av steketiden.

Slike fiskepakker passer foressten ypperlig på grillen, hvis været skulle tillate utendørs matlaging. Veldig snedig også å gjøre klar ferdige fiskegrillpakker som  ligger i fryseren og venter på en godværsdag.

Serveres med kokte nypoteter og godt smør.

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s