Gallery

Alt i ett Fisk i form

Laks eller ørret er en god omega3-kilde som vi godt kan spise flere ganger i uka.

Kunsten er å variere fiskemiddagene slik at man ikke får følelsen av bare å spise det samme hele tiden. Frosne fileter av laks eller ørret er tilgjengelig stort sett i alle matbutikker, og her har vi komponert en enkel, rask og god middagsrett som fallt i smak hos alle, både små og store.

Poteter vaskes og skjæres i tynne skiver som legges i bunnen av en ildfast form.

Deretter et lag med tynne gulrotskiver. Mengde må justeres etter hvor mange som skal spise, så denne retten kan enkelt tilpasses både små og store husholdninger. Legg fiskefilèter oppå gulrøttene, her har vi brukt frosne fileter av laks, men all slags fisk kan i prinsippet benyttes. Strø litt urtesalt og nykvernet pepper på poteten og over fisken. Pynt med sitronmelisse og gressløk og hell over fløte eller fløtemelk, som bør dekke poteter og grønnsaker.

Stekes i ovenen ved ca. 200 grader og etter ca. en halvtime er middagen fix ferdig!

Steketiden kan nok variere noe etter potetsort og hvor tykke fiskeskiver man har.

God Middag! Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s