Gallery

Lettsaltet Torsk, kokte Poteter, Gulrot og Mormorsaus

Lettsaltet torsk får trekke etter såvidt et lite oppkok. Poteter vaskes, skrubbes og kokes til de er møre, gulrøttene deles i passende biter og koker til noen få minutter til de er såvidt møre. Fisken serveres med MORMORSAUS saom enkelt lages ved å smelte smør i en kasserolle, tilsette litt mer fløte enn smør og røre godt med en visp mens det hele får koke opp. Nyklippet gressløk er eneste tilsetning i denne sausen som smaker nydelig til allslags fisk.

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s