Gallery

Potet og Laks i form

Oppdelte potetbiter eller-båter i en ildfast form med litt smør, tynnt urtesalt- og pepperstrø. Laksefilèter oppå, med litt urtesalt, sitronmelisse og klatter av lettrømme. Stekes eller bakes i ovnen til laksen er gjennomstekt og potetene er møre. Denne er stekt ved 180 grader, varmluft ca. 40-50 minutter.

Serveres med salatgrønnsaker og yoghurt- og rømmedressing.

God, smakfull, enkel, mettende og sunn middagsmat, både for store og små.

Dressingen er lagd med 1 del youghurt naturell, 2 deler lettrømme, smaksatt med urtesalt, nykvernet pepper og frisk gressløk.

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s