Gallery

MuffinLunsj

Det hender en og annen fridag at vi serverer nystekte Muffins til Lunsj. Utfordringer med slike er at de skal smake og mette godt, samtidig som vi selvfølgelig ønsker å unngå et altfor klissete og usunt kakemåltid.

Disse fallt i smak hos all, plutselig var de borte alle sammen!

4 egg

1 dl sukker piskes til eggedosis

Tilsett:

2 dl kefir eller kulturmelk og

1,5 dl solsikkeolje

1,5 dl byggmel

3 dl spelt- eller hvetemel

1 dl havregrun

1,5 ts bakepulver

100 g sjokolade 70% cacao

Ei halv teskje bringebærsyltetøy er lagt i midten av hver muffin før de stekes i ovnen ved 180/200 grader, ca. 15 minutter. Serveres nystekte med kald melk.

Porsjonen holder til 12 ekstra store muffinsformer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s