Gallery

Litt sunnere sjokolademuffins

100 g smør

2 dl rørsukker

1 dl økologisk rapsolje, evt. annen matolje

4 egg

1 dl havremel

1 dl siktet rugmel

4 dl siktet speltmel, evt. hvetemel

1 ss kakaopulver

2 ts bakepulver

100 g mørk sjokolade

2 dl kefir eller kulturmelk

Rør smør og sukker hvitt, tilsett eggene, ett av gangen, deretter de øvrige ingrediensene.  De tørre ingrediensene blandes sammen og tilsettes vekselsvis med olje og kefir.

Fordeles i muffinsformer som fylles ca. 3/4 fulle og stekes i varmluftsovn ca. 170 grader eller vanlig stekeoven 190 grader ca. 15 minutter til muffinsene er gjennomstekt.

Avkjøl på rist med et klede over.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s