Gallery

Blåbærmuffins med bygg og havre

Deilige blåbærmuffins full av gode ingredienser, godt for store og små mager. Blåbærene kan selvfølgelig erstattes med andre bær eller frukter. Her er det bare å ta det amn har for hånden, friske eller frosne. Og har man ikke bær tilgjengelig så smaker de godt uten også.

4 egg

1,5 dl rørsukker

1 dl byggmel

1 dl havremel

2 dl siktet speltmel

1,5 ts bakepulver

1 dl solsikkeolje

1 dl eplejuice

Ca. 150 g blåbær, friske eller frosne

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett dem vekselsvis sammen med olje og juice. Rør forsiktig inn bærene til slutt. Fordel røren i 12-16 muffinsformer, antall vil variere etter størrelsen på formene. Fyll dem omtrent 3/4 full og og legg ca. 1 ts blåbær på hver muffins. Stekes i varmluftsovn 180 grader eller vanlig stekeoven 200 grader ca.15 minutter til muffinsene er gjennomstekt. Avkjøl på rist med et klede over.

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s