Gallery

WOK med grønnsaker og malt elgkjøtt

I ei stor god wokpanne av jern

bruner vi malt elgkjøtt med løkstrimler

Husets grønnsaker, som kan variere etter sesong eller pengebok

renses og deles i strimler eller passende biter

og tilsettes en etter en

Her har vi brukt

Stangselleri

Paprika

Gulrot

og frosne brokkolibuketter.

Det hele blandes raskt sammen og smakes til med litt soyasaus.

Som tilbehør serveres ris.

Enkelt, raskt, sunt og godt

-med mulighet for utallige variasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s