Galleri

Spaghetti og kjøttsaus

Dagens spaghettimiddag er laget av brunet kjøttdeig; dobbel porsjon slik at vi kan bruke restene av sausen til pizzafyll når helgen kommer. Kjøttdeigen stekes i litt smør sammen med en hakket løk.

 Deretter tester vi ut ICA`s «finkrossade tomater med basilika» som helles over den stekte kjøttdeigen og får småputre litt i panna.

Vi smaker på om det kanskje trengs noe mer krydderier i sausen; «-det gjorde det visst ikke nei, for dette var godt nok og salt nok og smaksrikt nok for våre ganer!»  Litt nykvernet pepper skader vel ikke men det kan hver og en få strø på selv etter at maten er kommet på bordet.

Spaghettien kokes etter anvisning på pakken, vi har alltid litt smør eller olje i kokevannet, en spiseskje ca. og en ørliten smørklatt over spaghettien etter at vannet er silt fra, slik at den ikke skal klebre seg sammen selv om den må stå noen minutter på vent før spisingen tar til.

Som tilbehør tager man hva man haver av grønnsaker som finnes i husholdningen til enhver tid. Her er følgende ingredienser kuttet opp og dandert på fat for selvplukk, noe spesiellt de små er begeistret for:

Tomat, Gulrot, Paprika, Ost, Ananas

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s