Gallery

Waldorfsalat

Husets Waldorfsalat serveres normalt en gang i året som tilbehør til nyttårskalkunen i vårt hjem. Restene benyttes selvfølgelig som pålegg.

Slik lager vi vår

Waldorfsalat

2 epler

4 stenger stangselleri

Ca. 20 blå druer

4 ananasringer,

(en liten boks hermetisk eller ca. 1/2 frisk ananas)

Saften fra en sitron

Vask, rens og del opp frukt og stangselleri i passende like store biter, og hell sitronsaften over slik at eplene ikke blir brune.

Pisk 2 dl kremfløte med 1 ts sukker til krem

og rør sammen med

2 dl majones

Bland hele salaten forsiktig sammen og pynt med halve blå druer og halve walnøttkjerner. Ikke alle er så glad i eller tåler nøtter derfor har vi ingen inni salaten, kun noen få til pynt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s