Galleri

Rabarbragrøt

600 g rabarbrastilker, kuttet i biter

4 dl vann

2 dl sukker

2 strøkne ss potetmel

1 dl kaldt vann

Vask og rens rabarbrastilkene, fjern evt. skinnet hvis det er tykt og hardt. Kutt stilkene opp i biter ca. 1-2 cm. Kokes med vann og sukker til rabarbraen er mør, ca. 10 minutter. Skum av. Ta kasserollen til side. Rør inn jevning av potetmel og vann. pass på at det ikke blir klumper. Kok opp under stadig omrøring og strø et tynnt lag med sukker over rabarbragrøten før den settes til avkjøling slik at det ikke dannes snerk.

Server med melk og fløte eller iskrem som dessert.

About these ads

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s